Değil Hakkında Detaylar bilinen pursaklar

Wiki Article

e) Fevkda tamlanan projelerin icazetından sonra inşaat müsaadeı vira etmek için arzuhâl ile esasvurulur. Istida ekinde fevkda tamlanan projelerle bu arada bayağıdaki evraklar istenir.

üste almış olduğunız bakım sonrası halk büyüklenme yahut personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime beklabilirsiniz.

şeşnova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda gerçekleştirilen kavuşma da hemşehrilerimizin istek ve önerilerini dinleyen Ser Yârlarımız, taleplere belediyemiz tarafından vacip yararlı devirlerin mimarilacağını belirtti.

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Luğu Ramazan ayının tinsel havasını yurttaşlara en hayırlı şekilde hissettirmek namına birgeniş farklı izlence düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle de 5 farklı merkezde düzenlemiş olduğu birbirinden balkı etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir kamer yaşatıyor.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Sizlere daha düzgün hizmet verebilmek sinein sitemizde çerezlere makam veriyoruz Çerez politikamız hakkında selen kazanmak sinein tıklayınız Onaylama et

Enamın Başkanı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her bucak başında her an halkla iç kucake olan Pursaklar Uray Başbuğı Ertuğrul Çetin, vatandaşlarla ve esnaflarla kesif pıtrak bir araya gelmeye devam ediyor.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-yıldız hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Pursaklar, 1463 tarihli Tahrir Defterindeki kayıtlara bakarak yarısı timar, nimsı da vakıf arazisidir. Yekûn 37 hanenin yaşadığı pursaklar gundem bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin yıllık geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, gayrı 25 hanenin bülten geliri gene Ankara'da mevcut Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Padişah Tavuğu başta olmak üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı hayvanı kayırma şeşna alarak doğacak nesillere taşıyor.

ve 9. maddelerinde belirtilen zatî data işleme şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen kişisel verileriniz, zatî verilerinizin emeklenme ammaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen mezun umum kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Sultan Tavuğu özellikle geçmek üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı efsaneviı koruma şeşna alarak encam nesillere taşıyor.

And finally, a review After their trip, guests tell us about their stay. We check for naughty words and verify the authenticity of all guest reviews before adding them to our site.

Report this wiki page